Dit is de webwinkel van Juwelier van Kampen waar we regelmatig de artikelen zullen veranderen naar de actualiteit. Nu zijn dat Cadeaubonnen, Smart-horloges van het merk Garmin, Rado-horloges en sieraden van de merken Trollbeads en Rabinovich. .

Same-day-delivery. Wij leveren alle bestellingen in de regio (Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Wijk aan zee, Velsen-noord, Assendelft) zelf af, waardoor u bestellingen dezelfde dag nog in huis heeft.

Klik hier om de totale sieraden-collectie van onze hofleverancier te bekijken. Ongelooflijk veel keuze, actuele prijzen en beschikbaarheid! Om een sieraad daadwerkelijk te bestellen kunt u overleggen met de gegevens hieronder genoemd!

Klik hier om de gehele collectie van Trollbeads te bekijken. U kunt hier ook bestellen, maar de snelste manier van het in huis verkrijgen (Same-day-delivery) is toch telefonisch overleg!

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via: Telefoon: 0682600850 of 0251223834Facetime en WhatsApp beeldbellen: 0682600850Facebook Messenger: @juweliervankampenMail: info@juweliervankampen.nl

Cadeaubonnen

Garmin

Bekijk hier nog meer horloges van Garmin >

Rado

Bekijk hier nog meer horloges van Rado >