Instinct Flame red

299.00

Een  betaalbare GPS-Smartwatch. Supergeschikt voor een bewuste,actieve levensstijl. Dit horloge kan de meest zware omstandigheden aan. Stel hem in op jouw lichaam en train met een smartwatch die alles kan bijhouden en je kan helpen je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Met ingebouwde sportapps,  24/7 gezondheidsmetingen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Dit Garmin Instinct GPS Watch hardloophorloge weerstaat trainingen onder de zwaarste omstandigheden. Het model is temperatuur- en schokbestendig en is waterbestendig tot 100 meter. Door de barometrische hoogtemeter, de ondersteuning van meerdere navigatiesatellietsystemen en het ingebouwd 3-assig kompas weet je de weg te vinden waar GPS het niet doet.

Je activiteit, hartslag en stress worden gemeten en met vooraf geladen activiteitenprofielen is er ook voor jouw training een passend profiel in te stellen. Door de TracBack® functie navigeert je naar je beginpunt terug en trainingen plan je vooraf in via de website van Garmin Explore™.

Het scherm is chemisch gehard en krasbestendig en is ook in de zon goed af te lezen. Door de twee onafhankelijke lussluitingen weet je zeker dat je nergens aan blijft haken met de Instinct GPS Watch van Garmin. kijk hier voor nog meer info!

 

Uitverkocht

Artikelnummer: 010-02064-02 Categorieën: , , ,

Extra informatie

formaat behuizing

45 x 45 x 15,3 mm
Past om polsen met een omtrek van 132-224 mm

glas

Power Glass™

levensduur batterij

Smartwatch: Tot 24 dagen/54 dagen met zonne-energie*
Batterijspaarstand: Tot 56 dagen/Onbeperkt met zonne-energie*
GPS: Tot 30 uur/38 uur met zonne-energie*
Maximale GPS-batterijmodus: Tot 70 uur/145 uur met zonne-energie*
GPS bij expeditie-activiteit: Tot 28 dagen/68 dagen met zonne-energie*

*Opladen via zonne-energie, de hele dag door dragen, waaronder drie uur per dag buiten met een lichtintensiteit van 50.000 lux
**Opladen via zonne-energie, gebruik bij lichtintensiteit van 50.000 lux

geheugen/geschiedenis

16 MB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Instinct Flame red” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *